Bezoek HCHWA-D

Wanneer

13-12-2019 / 18:00

Locatie

Evenementenplein Boulevard Katwijk
Boulevard , 2225 BB Katwijk

Prijs

Kinderen gratis / Volwassenen €7,50

Kattukse Kerstmu(t)sRun


Jahaa lieve mensen, we gaan dit jaar gewoon na De Kattukse Brainweek in de winter doorrrrr!! En maken de gezelligste lange koopavond van het jaar, op 13 december, nóg gezelliger ❄❄

In samenwerking met Hema Katwijk & De Kledingkade brengen we jou:De Kattukse Kerstmu(t)sRun!
 
Stel je voor: het schelpenpad in de Zeereep mooier verlicht dan jij ooit hebt gezien, een prachtige route (uitgezet door AV Rijnsoever topbestuurder & parcoursdirecteur Leen van Rijn), een kerstmuts en een broodje worst van de Hema Katwijk en warme choco van de Meesterbakker Van Maanen Princestraat en nog meer gezelligheid als kadootje voor je deelname en, als jij verkozen wordt tot Helderste Licht van de avond, een prijs waar je (nog) blij(er) van wordt!

We kickstarten de avond met een kidsloop (1 of 2 km)(18:30uur) en daarna zijn de grotere mensen aan de beurt (4 of 8 km) (19:15uur). Leuk natuurlijk als jij ook je best op je verlichting & aankleding doet! 

Je koopt je inschrijfnummer (kids gratis, volwassenen €7,50) bij Running Center Katwijk & daar kun je ook een sponsorformulier oppikken (want het zou super leuk zijn als je je laat sponsoren). Kids die €25 of meer ophalen krijgen een als kadootje van Zwembad Aquamar een gratis entreekaartje!

Je haalt je kerstmuts vanaf 18.00 uur op bij het Natuurcentrum Katwijk. De start is op het evenementenplein tegenover Hotel Noordzee.


Deel evenement: